Soulcoaching - Praktijk voor Healing en Coaching, Zeist

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Soulcoaching

Als je meer en meer gaat leven in het licht van je ziel, het hoogste van jezelf, dan ervaar je liefde, vreugde, stilte en vrede. Je rust in de ruimte waarin alles zich manifesteert en je lichaam wordt doorstroomt met deze hogere frequenties tot diep in je cellen. Je bent in lijn met wie je werkelijk bent en laat je leiden door de onvoorwaardelijke liefde in je hart. De oude patronen en overtuigingen kunnen echter daarmee ook aan het licht komen. Ze kunnen vanzelf oplossen in het licht van bewustzijn, maar vaak is er meer onderzoek nodig.

Als er gevoelens van onwaardigheid, niet goed genoeg zijn, angst en eenzaamheid zijn dan is het belangrijk te onderzoeken wat je op dat moment gelooft. Het bewust worden van wat je overtuigingen zijn, het verhaal over wat je denkt dat waar is, is belangrijk omdat je vanuit deze overtuiging je leven gecreëerd hebt en nog steeds deels creëert. Het zijn herinneringen vanuit je jeugd, vanuit wat je meegemaakt hebt in je leven.

Deze belemmeringen zijn er om van te leren en nodigen je uit om los te laten en alle aspecten van jezelf te omarmen en thuis te laten komen in de liefdevolle ruimte van je hart. De uiterlijke omstandigheden zijn een spiegel van jezelf, van wat in jou leeft en gelooft wordt. Naarmate je de belemmerende overtuigingen en herinneringen herkent en omarmt, lossen ze op en manifesteren jouw liefde, licht en diepere waarheid zich. Je leven wordt een afspiegeling van wie je werkelijk bent en van wat jij als uniek mens tot uitdrukking wilt brengen.

De volgende zinnen zijn gebaseerd op de Ho'oponopono en zijn een prachtige hulp.  Het brengt ons vanuit het denken naar het hart doordat de hoge vibratie van deze woorden in het lichaam resoneren. Ze kunnen als een soort mantra herhaald worden om de splitsing in bewustzijn te harmoniseren.

I Love You to the painful memory that has been triggered, the injured part of myself that is
needing love and causing me dissonance (emotional, mental, or physical).

Thank you to the injured, vulnerable part of myself for revealing itself and gifting me with
the opportunity to heal.

Please Come Home to Love invites the dissonant, stuck energy of the memory to return back
into the resonance of love.
Alaya Denoyelles


Als dit jouw weg is en bovenstaande je aanspreekt,  ben je van harte welkom en help ik je heel graag een stukje op weg.“Veel van onze diepste overtuigingen zijn onderbewust
en beginnen vóór ons zevende jaar,
wanneer ons brein ons toestaat de ideeën van anderen te absorberen.”

Gregg Braden

 
©Webdesign John Verbree 2016
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu