- Praktijk voor Healing en Coaching, Zeist

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Anne Marie van Draanen
Over mij

Sinds 1987 begeleid ik mensen. Ik doe dat met veel voldoening, inspiratie en liefde.


Na mijn opleiding voor Maatschappelijk Werk heb ik de opleiding Biodynamische Therapie en daarna de opleiding Zijnsoriëntatie bij Hans Knibbe gedaan. Deze laatste heeft de basis gelegd voor mijn visie en werkwijze: nl. mensen helpen zich te herinneren wie ze werkelijk zijn en ze laten leven vanuit het licht van hun ziel. Het is belangrijk alle oude patronen en herinneringen in liefde los te laten.
Ook heb ik in de loop der tijd trainingen gevolgd in o.a. Reiki (master), Psycho-oncologie, The Reconnection Level I, II en III, Qantum Entrainment® en Soul Body Fusion®.

Ik ben me de laatste 5 jaar meer gaan toeleggen op het werken met healing en merk dat mijn verhoogde gevoeligheid en afstemming op hogere frequenties veel in beweging brengt. Ik vind het heel inspirerend en bijzonder om mensen te mogen helpen het hoogste in zichzelf te leven en het helend vermogen dat ieder in zich heeft te activeren.

Voor mij is het belangrijk om datgene wat niet meer bij me past en niet meer resoneert los te laten en alleen te werken met dat wat me blij maakt en nieuwe dimensies van licht en liefde opent.

Het afgelopen jaar zijn er meer kinderen in mijn praktijk gekomen voor healing en ik vind het heel bijzonder en fijn om met hen te werken,  hen te kunnen helpen de verbinding met hun ziel te versterken en deze in harmonie met hun lichaam te brengen.

Er zijn veel hooggevoelige kinderen die het moeilijk hebben in deze drukke en overprikkelde maatschappij, en ik ervaar het als een geschenk ze te helpen dichter bij zichzelf te blijven en de gevoeligheid voor deze prikkels weer te kunnen hanteren.
 
©Webdesign John Verbree 2016
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu