Healing - Praktijk voor Healing en Coaching, Zeist

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Healing

Quantum Entrainment®  is een methode van healing die ontwikkeld is door Dr. Frank Kinslow.

De genezing vindt plaats wanneer de hele structuur van de QE-techniek samensmelt met zuiver bewustzijn. Zuiver bewustzijn is de bron van alles. Het heeft het vermogen om alles te creëren maar heeft dat nog niet gedaan. Het heeft geen vorm. Je zou kunnen zeggen dat zuiver bewustzijn perfectie is, die erop wacht om tot uitdrukking gebracht te worden. De QE-healing werkt met intentie. Intentie geeft richting aan zuiver bewustzijn. Het vormloze krijgt daarmee informatie over welke vorm het kan aannemen.

Frank Kinslow noemt het gevoel dat inherent aanwezig is als we rusten in de oneindige ruimte van zuiver bewustzijn “The Eufeeling”. Het is het  gevoel van stilte, vrede en liefde dat we ervaren als we rusten in dit bewustzijn. Het is de eerste en meest subtiele uitdrukking van energie.  Aanwezig vanuit de Eufeeling, nemen we waar wat is en zijn we in verbinding met de creatieve bron. Het is onze natuurlijke zijnstoestand, als we niet gevangen zitten in de emotionele dampkring van de alledaagse gevoelens die afhangen van de omstandigheden en gebaseerd zijn op herinneringen.

De QE methode brengt je alledaagse bewustzijn heel natuurlijk in contact met dat zuiver bewustzijn, en dan vindt de werkelijke genezing plaats.

Ik begin gewoonlijk met je op twee plekken aan te raken met beide wijsvingers, mijn aandacht te richten op de energie die door mijn vingers stroomt, me af te stemmen op jouw lichaam en tegelijkertijd op de Eufeeling, het licht van bewustzijn. Daarna leg ik mijn handen op je lichaam waar dat nodig is. Je wordt ondergedompeld in zuiver bewustzijn,  en een heilzame en vibrerende vernieuwing vindt plaats. Er vindt overdracht plaats vanuit dit vrije zuivere bewustzijn waar de healing plaatsvindt. De hoogste frequentie doorstroomt je lichaam en gaat voorbij woorden en concepten, voorbij de beperking van je geloofssysteem.“Als je eenmaal beseft dat de weg het doel is

en dat je altijd onderweg bent,

niet om een doel te bereiken
maar om te genieten van de schoonheid
en de wijsheid ervan,

wordt het leven niet langer een taak,
en wordt het natuurlijk en eenvoudig,
een extase op zichzelf...”

Sri Nisargadatta Maharaj

 
©Webdesign John Verbree 2016
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu